Знайшовся родич Світлани Лободи: мама артистки розповіла, як вони роками шукали рідну людину. Деталі

Мама Світлани Лободи розкрила всю правду про родину та розповіла про давно загубленого родича.

Світлана Лобода воліє не говорити про свою родину багато. Втім, від прихильників важко щось приховати, особливо, коли у поп-діви така активна мама: жінка веде свій блог в Інстаграмі.

Світлана Лобода разом з мамою
Світлана Лобода разом з мамою

Сторінки Наталії Лободи – це розповідь про своє життя, захоплення. Вона не розкриває доньчиних таємниць та ділиться лише власними моментами. Та нещодавно сталася подія у житті родини Лободи, якою сімейство не могло не поділитися. Знайшовся давно загублений родич.

Світлана Лобода з мамою
Світлана Лобода з мамою

Історія, якою поділилася Наталія – не про чергову псевдо рідню, яка хоче слави і популярності на імені зірки. Виявляється, під час Другої світової війни зникнув рідний брат діда. Звістки про молодого чоловіка перестали надходити вже у 1942 році. 80 років ніхто не знав, як склалася його доля та чи лишився він в живих взагалі.

“Цієї весни на Вахті Пам’яті загін (загін, який займається розкопками) підняв бійця з медальйоном, вміст якого вдалося розшифрувати. Бійцем виявився Лобода Микола Федорович!”, – розповіла Наталія.

За словами жінки брат діда був військовим фельдшером. У 1942 році госпіталь, де він працював розбомбили і з того часу ніхто не чув більше про чоловіка. Рідний брат, якому пощастило повернутися додому, дуже переживав про родича.

Цікаво, що Наталія повідомила: з 200 медальйонів, які підняли з братської могили, змогли розшифрувати лише один і пощастило, що він належав Лободі Миколі Федоровичу.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.