Найкраща подруга Пугачової Лайма Вайкуле кардинально змінила імідж: вперше за всю свою кар’єру не блондинка

Лайма Вайкуле протягом багатьох років дивує шанувальників елегантністю та шармом, але тепер фанатам доведеться звикати до нового іміджу співачки.

Героїня нашої сьогоднішньої статті в цьому році зустріла своє 67-річчя, проте в це важко повірити. Неповторна Лайма Вайкуле раз-у-раз дивує моложавим видом, з приводу чого в мережі регулярно виникають бурхливі суперечки – чи вдавалася артистка до пластичних операцій.

На цей же раз виконавиця по-справжньому вразила публіку своїм оновленим образом. Несподівано для всіх Лайма з блондинки перетворилася на брюнетку, тоді як шанувальники її таланту звикли бачити зірку зі світлим волоссям. Стильна хустка, темні сонячні окуляри та яскрава помада на губах ефектно підкреслили нову зачіску зірки.

У підписі до посту артистка не написала нічого і тим самим ввела підписників у подив. Так, в коментарях під свіжим фото Вайкуле в Інстаграмі з кардинально новим іміджем користувачі дивуються. Більшість вважають, що раніше було краще, хоча деякі прихильники все ж похвалили знаменитість за сміливість:

  • “Ви чудові в будь-якому образі!”;
  • “Ніби й не Лайма…”;
  • “Вау! Оце перезавантаження! Розкішна Кармен з трояндою!”;
  • “Блондинка звичніше, образ більш ніжний”;
  • “Несхожа на себе, інша”;
  • “А хто це? Ну не Вайкуле ж”;
  • “Дуже несподівано…”, – пишуть коментатори.
Лайма Вайкуле на сцені
Лайма Вайкуле на сцені

Не можна не відзначити, що останнім часом шанувальники неодноразово натякали співачці на надто вже серйозні експерименти із зовнішністю, які вона демонструє в особистому мікроблозі. Дійшло до того, що нерідко Лайму впізнають виключно за голосом, який все ще залишається незмінним і впізнаваним, на щастя фанатів.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.