Катерина Репяхова показала зворушливі фото з перших хвилин життя сина Віктора Павліка: “Я плакала”

Катя та Віктор стали щасливими батьками маленького Михайлика. Зірка Інстаграму не забула зняти найдорожчі моменти у пологовому.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік 15 червня стали батьками. Доля їм подарувала сина, якого назвали Михайликом.

Віктор Павлік і Катя Репяхова
Віктор Павлік і Катя Репяхова

Катерина активно всі 9 місяців розповідала у своєму Інстаграм-акаунті подробиці свого “цікавого стану” та лайфхаки для майбутніх матусь. Пологи зірки соціальних мереж сталися ледь не у прямому ефірі. Дружина Віктора Павліка активно знімала історії до того, як її відвезли у пологовий.

Тепер, переживши головне випробування останніх днів, Репяхова з радістю розповідає деталі народження Михайла та ділиться світлинами.

Фото дуже ніжні і демонструють всю силу кохання подружжя Павліків. Віктор весь час підтримував кохану та навіть ночував разом з нею у палаті.

“Я старалая з усіх сил і до 2:40 мені поклали Мишка на груди. Я плакала.
Розмовляла з Мишком.
Все навколо стало неважливим”, – розповіла свою зворушливу історію Катерина.

Дружина Віктора Павліка розповіла, що їй було дуже важко пережити пологи. Перейми пройшли у Каті достатньо легко, їй ввели анестезію, а от найболючіше було терпіти потуги.

Цікавий факт розповіла Репяхова: їй дуже хотілося кричати, але в певний момент вона усвідомила, що потрібно заспокоїтися та почати правильно дихати. Лікарка прогнозувала, що жінка народить о 3 годині ночі, але на щастя для Каті все сталося раніше, адже здавалося, що пологи йдуть цілу вічність.

Тепер молода мама відправилася додому, де разом з новоспеченою бабусею піклується про дитинку.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.