Молода дружина Віктора Павліка тільки-но народила і вже заговорила про весілля: дата торжества розсекречена

Катерина Репяхова вражає силою волі та здатністю встигати все.

Неділю тому молода дружина Віктора Павліка, його четверта обраниця Катя Репяхова стала мамою вперше. Первісток народився абсолютно здоровий. Хлопчик на ім’я Михайло вже виїжджає з мамою на прогулянки і насолоджується першими митями життя.

Успіхи Каті Репяхової

Не так давно новоспечена матуся скаржилася: абсолютно була не готова до потуг, які вразили силою болі та взагалі не знала, що годувати грудьми буде настільки важко. Зараз вона вже трохи налагодила свій режим і приходить до тями.

Готуючись до фотосесії з Михасиком Катерина розповіла, що вже за неділю схудла на 10 кілограмів, звикла годувати і в неї не болять молочні залози, але досі не може привчитися не спати по ночах.

Скріншоти сторінки Каті Репяхової.

В цілому, вона своїми результатами задоволена і збирається навідуватися до спортзалу.

Дата весілля

Під час цих розповідей вона пов’язала своє схуднення з майбутнім весіллям, і розповіла, що з такими темпами вони плануватимуть торжество на листопад.

Нагадуємо, що пара не могла побратися з розкошем та гостями через те, що син Віктора Франковича невдовзі до цього помер. Хлопчик декілька років боровся зі страшною хворобою — саркомою хребта. Втім, сили його покинули і хлопець вирішив закінчити лікування та попрощатися з рідними. Народний артист України важко переживав цю втрату. Саме через сина він два роки знаходився у стосунках з коханкою і не покидав родину. Втім, коли прощання з Павлом відбулося, він одразу ж взяв свого концертного директора під руку та повів її до РАГСу. Зараз Віктор Павлік знову батько синочка на ім’я Михайло.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.