Зовсім інша людина. Фанати Ані Лорак звинувачують співачку в надлишковій пластиці: “Зупиніться!”

Популярна співачка Ані Лорак нарвалася на чергову порцію критики в мережі за перебір з пластичними операціями. Фанати перестали впізнавати зірку.

Останні кілька років героїня нашої сьогоднішньої статті активно будує кар’єру на російській естраді, але зв’язок зі своїми шанувальниками з рідної України вона теж підтримує, зокрема в соціальних мережах. Зараз на Інстаграм Ані Лорак підписані 7 мільйонів чоловік, для яких вона регулярно публікує нові фото і відео. Проте, далеко не всі і не завжди залишають захоплені коментарі.

Ані Лорак на червоній доріжці фестивалю Жара
Ані Лорак на червоній доріжці фестивалю Жара

Так, під її знімками з відкриття міжнародного музичного фестивалю “Жара”, на якому вона з’явилася в золотистому облягаючому максі-платті з пухнастим шарфом на плечах, фоловери з прикрістю відзначили, що її зовнішність сильно змінилася:

  • “Обличчя змінилося… Операція чи що?”;
  • “Після уколів всі на одне обличчя”;
  • “Обколоте дуже сильно. Зовсім вже на себе не схожа…”;
  • “Досить себе качати. Така була лапочка, а зараз?”;
  • “Не розумію, що з обличчям… Взагалі інша людина”, – обурюються фанати.
Коментарі під фото Ані Лорак
Коментарі під фото Ані Лорак

Хтось навіть порівняв зовнішність Ані Лорак з Майклом Джексоном, але деякі все ж встали на її бік, зазначивши, що “лапочками ми усе колись були в 20 років, а їй 43 в цьому році”.

Коментарі під фото Ані Лорак
Коментарі під фото Ані Лорак

До речі, виконавицю вже не вперше підозрюють у походах до пластичних хірургів. Ще недавно в мережі активно обговорювався її помітно збільшений бюст, хоча ні тоді, ні зараз артистка не коментує подібні закиди у свій бік. Як і зміни в особистому житті за участю колишнього чоловіка Мурата Налчаджиоглу, про що пишуть у ЗМІ. Детальніше про це дивіться в наступному відео:

Схожі статті