Ігор Кондратюк рішучо закликав лишити Філіпа Кіркорова престижного звання: поп-король прокоментував подію

Вчора, 23 червня стало відомо, що Філіп Кіркоров потрапив до "чорного списку". Та впливові українські знаменитості вважають, співак недостатньо покараний.

Мінкульт України, СБУ зазначили, що персона Філіпа Кіркорова несе національну загрозу країні. Відповідь поп-короля не змусила чекати. У своєму Інстаграмі співак зазначив:

“Тим, що сталося – треба пишатися! Новини України виглядають як зі світу фантастики. Але це реальність”

Співак також пояснив своє бачення ситуації у відео, а ще й заспівав українською.

Артист потрапив до чорного списку через те, що відвідував Крим, не перетинаючи кордон Україні (а це вважається способом невизнання територіальної цілісності держави) та заявляв, що півострів – найкраща земля Росії.

Сам же Філіп Бедросович назвав сміхотворним рішення заборонити народному артисту України в’їзд на її територію.

Кондратюк проти Кіркорова

Впливовий український продюсер Ігор Кондратюк висловив свою точку зору виданню “Обозреватель” на таку подію у шоу-бізнесі. На думку знаменитості, взагалі Філіпа слід лишити звання народного артиста України.

Ігор Кондратюк

Крім цього, Ігор назвав поп-короля одіозною персоною та зауважив, що той порушував законодавство нашої країни.

“Кіркоров один з багатьох росіян, які порушують українські закони. На одній з премій він вихваляв Путіна, який є Гітлером 21 століття. Кіркоров перетворився на ніщо. А чи займається “ніщо” творчістю – я навіть не знаю, я за ним давно не спостерігаю”, – прокоментував “Обозревателью” свою точку зору шоумен.

Крім цього екс-суддя Х-фактору зазначив, що взагалі не вважає за потрібне стежити за культурою нашого північного сусіда. Ігор також зазначив, що взагалі сподівається на повний розрив стосунків.

Схожі статті