Не лише Євген Огір і Дан Балан: усі чоловіки Тіни Кароль – історія стосунків, спільні фото та невідомі факти

Тіну Кароль називають поп-дівою української сцени, драматичне особисте життя якої знайшло своє відображення і в творчості.

Тіна Кароль ніколи не була обділена чоловічою увагою, адже вона – жінка неймовірної краси з прекрасним голосом і харизмою, з чим важко посперечатися. Хто ж ті чоловіки, яким пощастило привернути увагу головної зірки вітчизняної естради?

Дмитро Тубольцев

У свої 18 років майбутня зірка Таня Ліберман (справжнє ім’я співачки) познайомилася з 24-річним актором і режисером Дмитром Тубольцевим. Ці стосунки тривали близько трьох років, і можливо, тривали б і довше, однак співачка одного разу застала коханого з іншою та порвала з ним.

Дмитро Тубольцев та Тіна Кароль
Дмитро Тубольцев та Тіна Кароль

Кирило Туриченко

Тіна і Кирило зустріли одне одного ще зовсім юними – їй тоді було 16, йому 18, але відносини між ними почалися набагато пізніше, вже після перемоги Кароль на пісенному конкурсі “Нова хвиля”.

Кирило Туриченко та Тіна Кароль в юності
Кирило Туриченко та Тіна Кароль в юності

Молоді виконавці потрапили разом у відбір на Євробачення, це був цілий проект, де учасники жили в одному будинку, як на Фабриці зірок. Тіна приховувала наявність обранця від свого першого продюсера Олега Чорного, тому зустрічалися вони таємно. До тих пір, поки в життя поп-діви не прийшов Євген Огір та її серце вже не належало нікому, крім нього.

Тіна Кароль та Кирило Туриченко
Тіна Кароль та Кирило Туриченко

Євген Огір

Ця історія кохання змусила плакати всю країну, адже починалася вона так казково і красиво, а закінчилася сумно й трагічно. Огір став продюсером Кароль після того, як вона зі скандалом розірвала робочі відносини з Чорним. За її власними словами, Євгена послали їй небеса – він допоміг їй не тільки повірити в себе як в талановиту артистку, але і зробив щасливою жінкою.

У 2008 пара зіграла весілля, тоді ж у них народився син Веня, проте всього через 5 років Огіра не стало. Його життя забрав рак, з яким вони боролися до останнього.

Тіна Кароль та Євген Огір
Тіна Кароль та Євген Огір

Дан Балан

Після смерті Євгена поруч з Тіною Кароль довгий час не бачили жодного чоловіка, поки в проект “Голос країни” не прийшов молдавський артист Дан Балан. Вони сором’язливо фліртували і не соромилися кокетувати на камеру, тому публіка тут же приписала їм роман, який так і не був офіційно підтверджений передбачуваними коханими.

Тіна Кароль та Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Більше подробиць про таємне кохання Тіни і Дана дивіться у відео нижче:

Схожі статті