Ксенія Мішина с посмішкою показала дві заповітні смужки: Еллерт постарався – тож весілля не за горами

Ксенія Мішина на проекті "Холостячка" зустріла своє справжнє кохання. Тепер стосунки пари розвиваються з неймовірною швидкістю.

Ксенія Мішина одного разу обпеклася у сердечних справах. Вона щиро покохала чоловіка, завагітніла від нього, але вчасно зрозуміла, який характер насправді у її обранця та втекла від нього.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

Акторка навіть зазнала абьюзу з боку екс-коханого. Від злості він здійняв на неї руку. З тої пори і аж до участі у проекті “Холостячка”, своє серце Ксенія тримала на замку. Зустріч з Олександром Еллертом назавжди змінила її життя.

Вагітність та весілля Ксенії Мішиної

Акторка вже давно не приховує того, що з коханим вони планують весілля та хочуть дітей. Як виявилося, пара мріє про донечок-близняток. Цікаво, що в обидвох вже є син та донька від перших шлюбів.

Щаслива велика родина Еллерт-Мішиної. 

Родина відмінно ладнає, а Мішина дуже легко знайшла спільну мову з донькою-підлітком  свого милого.

Наразі пара не втомлюється демонструвати всю повноту своїх стосунків. Нещодавно виявилося, що Олександр Еллерт навіть зробив парне татуювання зі своєю коханою. Він власноруч наносив малюнок.

Олександр Еллерт зробив татуювання

Малюнок вийшов нескладним: дві смужки, що сформували фігурку серця. Ксенія була задоволена.

Цікаво, що своє ніжне ставлення пара не соромиться демонструвати у соціальних мережах. Так сьогодні Олександр Еллерт безпосередньо і по-дитячому розхвалював нову сукню Ксенії.

Олександр Еллерт вподав сукню Мішиної

Чоловік настільки був у захвати, що не втримався не погладити свою майбутню дружину по талії.

Схожі статті