Як виглядає єдина донька Ігоря Кондратюка: вже не маленька дівчинка, а справжня модельна красуня (ФОТО)

Український шоумен і продюсер Ігор Кондратюк всі ці роки приховував від журналістів свою красуню-дочку, яка схожа на зіркового тата як дві краплі води.

Ігор Кондратюк став широко відомий публіці з виходом на екрани програми “Караоке на Майдані”. Також його знають як знавця телевізійного клубу “Що? Де? Коли?”, як суддю шоу “Х-Фактор”, як гострого на слівце продюсера і не тільки.

Він зумів зберегти за собою образ інтелігента в той час, як весь шоу-бізнес переповнений сімейними розбірками напоказ. Втім, з’ясовувати стосунки Ігорю ні з ким, адже своїми дітьми і дружиною він може тільки пишатися.

Кондратюк давно щасливий у шлюбі з коханою дружиною Олександрою, яка подарувала йому два синочка і лапочку дочку. Сини Данило і Сергій вже виросли та живуть власним дорослим життям, а доньці Поліни поки всього 17 років.

Троє дітей Ігоря Кондратюка
Троє дітей Ігоря Кондратюка

Як нелюбитель розповідати про особисте, Ігор вельми рідко публікує в соціальних мережах фото рідних, але іноді це все ж таки трапляється. Не так давно шоумен порадував шанувальників рідкісними кадрами з Поліною, на яких дуже помітно, як сильно дівчинка виросла – стала чарівною дівчиною з модельними параметрами.

Донька Ігоря Кондратюка, скріншот з його Інстаграму
Донька Ігоря Кондратюка, скріншот з його Інстаграму

Сперечатися з коментарями про те, що дочка Кондратюка копія тата, сенсу немає, оскільки в ній дійсно простежуються зовнішні риси знаменитого батька. Та й зріст у неї немаленький.

Поліна Кондратюк, скріншот з Інстаграму дівчини
Поліна Кондратюк, скріншот з Інстаграму дівчини

Незважаючи на те що Ігор людина публічна, його спадкоємиця веде непублічний образ життя, але зрідка ділиться фотографіями з подорожей. А от чи піде вона по стопах батька – залишається тільки гадати.

Схожі статті