Скільки коштує повеселитися з повелителем вовчиць та поп-дівою? Гонорари Винника, Кароль та інших вражають

Скільки заробляють найбільш успішні виконавці на українській естраді? Деталі у статті.

Звісно, гонорари українських зірок не можуть зрівнятися з гонорарами російських. Наприклад, таких як Алла Пугачова, Максим Галкін, Ігор Крутий або Філіп Кіркоров, які відпрацювавши одне замовлення, можуть купити величезний маєток.

Олег Винник

Олег Винник
Олег Винник

Олег Винник є самим високооплачуваним виконавцем в Україні за версією Forbes.  Співак з Черкащини знаходиться й у списку серед найдорожчих виконавців, яких можна замовити на корпоративи та весілля. Вартість його  виступу, тривалістю в 40- 60 хвилин, коштує аж 30 тис доларів. Також не варто забувати про райдер, який обійдеться у 2 тисячі доларів.

Тіна Кароль

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Тіна Кароль не збирається відставати від найуспішніших артистів і просить за свій концерт 25 тисяч доларів у звичайний день. Якщо ж брати до уваги свята, то вартість збільшується вдвічі, а то й втричі. Варто відмітити, що зірка працює часто, але просить не публікувати відео з нею. 

Андрій Данилко

Андрій Данилко
Андрій Данилко

Андрій Данилко — самий популярний вибір на весілля та Новий рік. Справа в тому, що репертуар артиста піднімає настрій та робить свято дійсно незабутні. В залежності від завантаженості співак корегує ціни, але вартість одного виступу може сягати 70 тисяч доларів. Воно й не дивно, адже призери Євробачення завжди просили за свої виступи набагато більше.

Оля Полякова

Оля ПоляковаОля Полякова остаточно втратила сором
Оля Полякова

Оля Полякова просить за свої виступи набагато менша за вищезгаданих колег. Так, ви можете насолодитися творчістю Супер блондинка лише за 10 тисяч доларів, але варто не забувати, що в неї також є райдер, а також витрати на дорогу і так далі.

Схожі статті