Олександр Пономарьов хоче відняти лаври в Олега Винника: зазіхнув на хіт та переспівав легендарну Вовчицю

Олександр Пономарьов знову робить спроби вийти за межі власного репертуару. І все марно…

Олександр Пономарьов вже давно знаходиться у першому ешелоні українського шоу-бізнесу вже понад 20 років. Втім, найбажанішим чоловіком жінок йому так і не вдалося стати. Володар неймовірного вокалу та музичного таланту, Олександр з якоїсь причини завжди волів виконувати рок-музику та жити життям справжнього байкера. Іноді наші бажання ведуть нас до успіху, а іноді відштовхують назад від п’єдесталу.

Зіркова колаборація з Олегом Винником

Олег Винник і Олександр Пономарьов

Нещодавно Олександр Пономарьов вирішив змінити курс і знайшов людину, яка допомогла б йому таки досягнути бажань. Він зважився на колаборацію з Олегом Винником, який за короткий час захопив вітчизняний шоу-бізнес і забрав собі усіх потенційних фанаток. Виконавці співпрацювали в рамках спільного проекту СО2. Спочатку Винник приємно дивував кавером на хіт Пономарьова “Я люблю тільки тебе”. Потім же була черга переспівати знаменитий трек колеги і Олександру.

Судячи з відгуків українських слухачів, експеримент Олександра Пономарьова пройшов доволі успішно. Аудиторія позитивно прийняла цей дует і підкреслила, що виконавець має неймовірний голос.

Нагадуємо, що не так давно Олександр Пономарьов потрапив у скандал через його суддівство на Євробаченні. Так, українські глядачі вирішили, що співак непрофесійно розсудив латвійських конкурсантів і занизив їм бали. Наші співвітчизники вибачалися на платформі YouTube під відеороликом з виступом музичного гурту і відверто лаяли українських суддів, до складу яких увійшов і Ігор Кондратюк.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.