Наталія Могилевська проміняла закордонні пляжі на українські плеса: чому цього літа не летить на курорти

Наталія Могилевська в одній зі своїх публікацій непрозоро натякнула, де проводить свій літній відпочинок. Закордон поки не поїхала.

Зірки естради завжди задавали тренд на закордонний відпочинок. Навіть в умовах пандемії 2020 багато знаменитостей не стали жертвувати подорожами. Коли перші країни відкрили свої кордони після локдауну, відомі люди одразу поїхали на відпочинок.

Та не всі українські селебріті вирішили цього року летіти до нових країн. Наталія Могилевська тому приклад. Співачка показала у своєму Інстаграм-профілі, де вона відпочиває влітку.

Яке місце для відпочинку обрала Наталія?

Співачка у черговій публікації вирішила поставити геомітку, яка програмою визначається автоматично, у залежності від місцеперебування гаджету.

Наталія Могилевська

Виявляється співачка приїхала у Rixos, що знаходиться на Прикарпатті, у Трускавці. Наталія обрала один не з дешевих комплексів для відпочинку.

Не з дешевих, бо у сезон тут вартість номеру може коштувати бюджетної путівки на вікенд у Європу.

Наталія Могилевська обрала недешевий відпочинок

Найдорожче коштує повний пансіон у комплексі у високий сезон. 6190 за стандартний номер на двох готуйтеся віддати у зимовий період.

Якщо дивитися номери вищої категорії, то і ціни будуть відповідні. Понад 19 тисяч гривень коштують апартаменти у Rixos. У високий сезон за проживання тут може становити більше 1 тисячі доларів.

Найдорожчий номер

Сама співачка не розповідає, де зупинилася у готельному комплексі. Можливо не хоче потрапити під пильне око фанатів.

 

Схожі статті