Чому Наталія Сумська ніколи не показує свою 11-річну онучку: дівчинку акторка вимушена утримувати самостійно

Наталія Сумська розповіла, що мусить утримувати дорослу доньку. Турботи про онучку теж лягли на плечі славетної акторки.

Народна улюблениця Наталія Сумська виявилася дуже мужньою та відповідальною жінкою. Артистка не просто підтримала доньку у скруті, а взяла всі турботи про піклування про неї та свою онучку.

Наталія Сумська з донькою (праворуч)
Наталія Сумська з донькою (праворуч)

Історія Дарини Сумської достатньо драматична. Молода перспективна акторка вийшла заміж за коханого чоловіка Юрія Трофименка. Він взяв всі турботи про родину на себе, а Дарина, яка шість років пропрацювала в Академічному ансамблі Державної прикордонної служби України – звільнилася. Пішла з роботи, аби дати обранцю домашній затишок.

Також жінка народила дитину.

Та три роки тому сталося у цій родині горе: годувальник помер, а донька Наталії Сумської, яка стала повноцінною домогосподаркою, так і не змогла знайти роботи. Мати, попри те, що Дарині скоро 40 років, вирішила взяти всі турботи по її утриманню на себе. Буквально рада кожній роботі та кожному проекту.

Наталія Сумська в програмі Зірковий шлях
Наталія Сумська в програмі Зірковий шлях

Онучка Наталії Сумської

Якщо молодша Ольга Сумська завжди радо ділиться світлинами своїх дітей та онуків з прихильниками, то Наталія звикла тримати особисте життя у секреті.

Відомо, що онучка Сумської-старшої народилася від музиканта. У той час родина жила непогано. З 17 років у Дарини Сумської була власна квартира.

Зростає онучка Наталії у дуже творчій атмосфері. Сама акторка не раз зазначала, що в їх родині люблять театр, музику та гумор. Вважають, що привід для жартів та гарного настрою є завжди.

Схожі статті