Мати Анастасії Приходько ледь не відібрала її життя через власні принципи: “Я не знала, що на мене чекає”

Анастасія Приходько наважилася на ще один рішучий крок і розповіла про вчинок матері.

Нещолавно співачка Анастасія Приходько розповіла, які помилки допустила через недосвідченість під час перших пологів та стереотипи своєї матері. Мати Анастасії замість неї поставила підпис в заяві про відмову від знеболювання під час пологів. Вона вважала, що труднощі під час пологів зблизять Анастасію з малятком.

З перших вуст

“Мені було 22, коли я готувалася зустріти свою Нану. Я ще не зовсім розуміла, що має статися. Ось вийти на сцену, заспівати, дати інтерв’ю – все зрозуміло. Але народити дитину, ну хто може бути готовий до цього? Хоча, пологів я чекала, як манни небесної. З самого першого дня до останнього у мене були моторошний токсикоз, з яким мені доводилося якось справлятися з-за щільного графіка зйомок і гастролей. І в останні дні я вже просто знемагала. Я думаю, це відчуття знайоме кожній мамі: “аби народити”. Просто я не знала ще тоді, що мене чекає 12 годин пекельного болю, від якої я буду втрачати свідомість в буквальному сенсі. Це зараз всіх вчать дихальної техніки, прийняття, розслаблення і все в цьому роді, хоча не можу сказати, що це рятує. А тоді цього не було. Моя мама, замість мене, підписала відмову на всі види знеболення, в тому числі і епідуралку, мотивуючи тим, що “я повинна зрозуміти, що таке пологи і тоді дитина буде мені важлива, і я усвідомлюю це”! – поділилася Приходько.

Зараз Анастасія розуміє, що материнські почуття не пов’язані з болем під час пологів.

“Звичайно, це неправильно, кожному своє. І образ появи дитини на світ ні в якому разі не позбавляє жінку звання мами і не зменшує її прав чи материнського щастя! Хіба любов до дитини пропорційна кількості болю або випробувань? Але тоді я не усвідомлювала нічого, крім болю. Я повзала, лаялася, кричала так, що приходили лікарі з сусідніх поверхів, – згадала зірка.

Співачка пояснила, чому кличе свою дочку Нану ласкавим прізвиськом Чіпі. Це пов’язано з важкими пологами.

“Ви розумієте тепер, чому Чіпі? Тому, що вона моя Чемпіон! Ви уявляєте, скільки всього пройшла ця дівчинка, перш ніж з’явитися на світ і подарувати мені це відчуття найбільшого щастя! Ось правда, любов до дитини приходить по-різному. У мене вона народилася в момент, коли мені поклали її на живіт. Я побачила її і зрозуміла, що заради неї я готова була б ще не раз пройти такий біль!”, – заявила Приходько.

Анастасія поділилася з підписниками архівними фото доньки. Артистка пообіцяла в усі важливі моменти бути поруч з Наною.

Схожі статті