Дружина Андрія Джеджули зізналася, що він зраджує їй: вона налаштована з ним розлучатися найближчим часом

Андрій Джеджула не на жарт розлютив кохану, яка продовжує цькувати його в соціальних мережах.

Не так давно в українському шоу-бізнесі прогримів скандал між колишнім чоловіком Санти Дімопулос Андрієм Джеджулою та його нинішньою дружиною Юлією Леус. Чоловік побив свою кохану, яка знаходилася на останньому терміні вагітності, і покинув її саму. Дівчина впала на розбитий скляний посуд і знаходилося в поганому стані. Швидка забрала дівчину у клініку, де й тримали її до пологів. Після народження малюка наступило затишшя. Андрій Джеджула наполягав на тому, що він не хоче розлучатися і все нібито було добре.

Юлія Леус таки подає на розлучення

Скріншот сторінки дружини Андрія Джеджули.

Нещодавно на особистій сторінці дружини Андрія Джеджули Юлії Леус з’явилася нова інформація про їхнє спільне життя. Так, Юлія серйозно скаржиться на чоловіка і запевняє, що він став причиною того, що вони з малюком заразилися коронавірусом. Також з’ясувалося, що він абсолютно не приділяє уваги родині та зраджує дружині.

На питання про те, чи збирається вона розлучатися з ним, вона відповіла стверджувально. Варто відмітити, що Юлія і раніше збиралася розривати стосунки з чоловіком, але через свій стан і маленьку дитину не могла цього зробити.

Андрій Джеджула заявив про зникнення дружини та дочки
Андрій Джеджула та Юлія Леус

Зараз вона запевняє, що він ніяк не може змусити її припинити розповідати правду про їхні стосунки на публіку і робить все, щоб зіпсувати його репутацію.

Нагадуємо, що насильство у родині Андрія Джеджули ставалося не тільки з Юлією Леус. Раніше і Санта зізнавалася, що серйозно страждала від дій коханого. Але на відміну від Юлії, Санта була набагато рішучіша і  розірвала стосунки з ним одразу. Зараз колишні знаходяться у хороших стосунках заради спільної дитини.

Схожі статті