Соломія Вітвіцька поступилася особистим життям і стала борцем з онкозахворюванням: “Виявили видозмінення”

Соломія Вітвіцька зробила публічну заяву, яка схвилювала мережу.

Соломія Вітвіцька — публічна популярна персона, до думки якої прислухаються мільйони. За невеликий проміжок часу вона змогла стати найулюбленішою ведучою програми новин і саме тому змогла затриматися в ТСН та набратися достатньо досвіду, щоб залишитися на авторитетному каналі. Вона полюбляє ділитися душевними та героїчними історіями, і завжди намагається відштовхнутися від холоднокровних новин до співчуття та моралі. За це її  люблять та поважають.

Стало поборницею з онкозахворюванням

Не так давно стало відомо, що Соломія Вітвіцька приєдналася до проекту, який ставить перед собою мету змусити українських громадян проходити щорічно обстеження в онкоцентрах на виявлення меланоми. Акція називається “Я бережу свою шкіру”.

Так, усі учасники цього проекту розповідали своїй аудиторії про те, наскільки небезпечне ультрафіолетове випромінювання і як зрозуміти, що в тебе рак шкіри. Варто відмітити, що підписники Соломії Вітвіцької, які одразу відреагували на її публікацію на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, дуже позитивно відгукнулися на текст.

До акції приєдналося декілька  відомих жінок, крім Соломії Вітвіцької. Ними стали акторки Лілія Ребрик, Ірма Вітовська, Даша Трегубова, блогерка Даша Квіткова, Лаура Марті, Ілона танцюристки Ілона Гвоздьова, Санта Дімопулос, фітнес-тренер Надія Матвєєва та Анна Різатдінова. Протягом двох місяців вони підтримували акцію безкоштовної діагностики шкіри.

Результати проєкту вражають: 1647 осіб пройшли безкоштовну діагностику. Близько 20 людей отримали рекомендацію терміново пройти лікування, оскільки їм був поставлений попередній діагноз “меланома”.

Схожі статті