Не відрізнити від Кароль: мама Дана Балана вдягла бальну сукню і довела, що не гірша за майбутню невістку

Мати Дана Балана вразила мережу неймовірно вишуканим образом у рожевій сукні.

Людмила Балан — справжня зірка Молдови. За життям мами молдавського мачо слідкують тисячі людей по всьому світу. Цій прекрасній жінці завжди вдається залишатися на висоті. Вона обирає романтичні відкриті образи з вишуканими аксесуарами і завжди посміхається, чим полоняє серця.

Людмила Балан і Тіна Кароль

Людмила Балан разом з сином та Тіною Кароль
Людмила Балан разом з сином та Тіною Кароль

Не так давно користувачі мережі відмітили, що мама Дана Балана Людмила та поп-діва Тіна Кароль неймовірно схожі зовнішнє одна на одну. Цим пояснювали і вибір співака, адже подейкують, що чоловіки закохуються саме у жінок, які нагадують їм власних матерів. Більш того, дуже часто навіть образи Людмили нагадують поп-діву. Самі жінки між собою не спілкуються. Вони зустрілися лише один раз на сцені, де обійнялися і розійшлися. Згодом Людмила назвала цю зустріч колаборацією.

Людмила Балан у бальній сукні

Нещодавно молдавська співачка Людмила Балан опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову світлину, на якій постала у рожевій бальні сукні в підлогу. Варто відмітити, що сукня насправді не по роках, але якщо цього вимагає дрес-код, то чому б ні? Підписники одразу ж відреагували на нову фотографію, яка дуже їм сподобалася. Людмилу засипали компліментами і поставили безліч лайків.

Нагадуємо, що продюсер Володимир Завадюк розповів про те, що роман Тіни Кароль та Дана Балана був створений штучно. Продюсери пішли на такий крок для того, щоб підняти рейтинги шоу, які невпинно падали. Через це обидвом зіркам довелося серйозно виправдовуватися перед фанатами, які були обурені правдою.

Схожі статті