Юрій Горбунов роками ховав падчерку і онучку: чоловік Каті Осадчої зруйнував образ ідеального сім’янина

Популярний український телеведучий і шоумен Юрій Горбунов до шлюбу з Катею Осадчою мав іншу сім'ю, діти в ній теж були.

Зовсім скоро Юрій Горбунов та Катя Осадча знову стануть батьками. У пари на підході друга спільна дитина, стать та ім’я якої вони поки не розсекретили. Для ведучої “Світського життя” майбутній малюк буде третім. Втім, як виявилося, для її зіркового чоловіка теж.

Свою першу дружину Юрій зустрів, будучи нікому невідомим актором-початківцем. Звуть її Людмила, познайомилися вони в драматичному театрі Івано-Франківську, де Горбунов служив після закінчення театрального. Серце майбутнього шоумена підкорила танцівниця балету, причому вона на той момент була заміжня і виховувала дочку Ксенію. Але навіть їх різниця у віці (Людмила старша за Юрія на 12 років) не завадила щастю закоханих, і в 1995 році 25-річний Горбунов одружився на 37-річній обраниці.

Юрій Горбунов з колишньою дружиною Людмилою

Після того, як пара узаконила відносини, герой статті удочерив падчерку, а його новоспечена дружина присвятила себе родині, покинувши театр.

В одному з давніх інтерв’ю Юрій розповідав, що в усьому допомагав названій дочці:

“Коли ще Ксюша вчилася в інституті, я їй допомагав по навчанню, виступав посередником в переговорах між нею і викладачем”.

Ксенія, до речі, зробила вітчима дідусем та подарувала йому онучку Поліну, якій він не міг натішитися. А ось спільних дітей у шлюбі телеведучого з першою дружиною не з’явилося. Не виключено, що саме це одна з причин, через які їх відносини дали тріщину після двох десятків років разом.

Юрій Горбунов зі своєю першою дружиною Людмилою
Юрій Горбунов зі своєю першою дружиною Людмилою та онучкою Поліною

У 2015-му вони розлучилися, причому як раз в той період Юрій зав’язав роман з колегою по роботі Катею Осадчою. Збіг? Як би там не було, зіркове подружжя демонструє сімейну ідилію, якій можна позаздрити.

Схожі статті