Юля Зайка зачарувала відомого українського шеф-кухаря: розбила серце Заливако, як і він у фіналі “Холостяка”

Юля Зайка вийшла з "Холостяка-11" хоч і з розбитим серцем, але з величезною армією фанатів, які впевнені, що Михайло Заливако ще пошкодує про свій вибір.

Юлія Бельченко, а саме це справжнє ім’я героїні нашої сьогоднішньої статті, віддалася почуттям на “Холостяку” в надії нарешті зустріти справжнє кохання. Його вона зустріла, але не взаємне, хоча здавалося, що саме їй Михайло подарує омріяну каблучку в фіналі.

Особливо впевненість в тому, що переможе Юля, у глядачів з’явилася після її повернення у боротьбу за серце Заливако перед самим закінченням романтичного шоу. Втім, обрав він в результаті Анну Богдан, пара разом досі.

Михайло Заливако та Анна Богдан
Михайло Заливако та Анна Богдан

Однак Зайка не шкодує, що взяла участь в реаліті, адже тепер вона точно розуміє, яких відносин не хоче – таких, в яких їй доведеться щось доводити перед коханим. Крім того, життя Бельченко б’є ключем у всіх його проявах, а нещодавно вона опинилася в ТОПі-100 жінок України за версією журналу TOP.UA MAGAZINE.

Юлія Бельченко
Юлія Бельченко

Але не тільки успіхи супроводжують дівчину. Також її оточують чимало потенційних залицяльників. На цей раз в Інстаграмі Юлі Зайки з’явилося кілька спільних фото з суперфіналістом кулінарного шоу “МастерШеф. Професіонали-2” Миколою Люлько.

Вони позують на сходах в ресторані, причому героїня статті виглядає дуже елегантно – в красивому вечірньому платті і на підборах. На одному зі знімків навіть здається, що Юлія і Микола фліртують.

“Фото під назвою: їх полюбила країна, але перемогла інша”, – з гумором підписала публікацію дівчина.

Справа в тому, що Люлько був претендентом на перемогу в “МастерШеф”, але його обійшла суперниця Елеонора Баранова. У Бельченко ситуація в якомусь сенсі схожа.

Коментатори обсипали “парочку” компліментами і побажали їм обом успіхів, а також відзначили, що вони красиво виглядають разом, з чим важко сперечатися.

Схожі статті