Син Тіни Кароль дізнався про зведеного брата від покійного батька Євгена Огіра: поп-діва розкрила правду

Головна зірка української сцени Тіна Кароль самотужки виховує сина Веніаміна від покійного чоловіка Євгена Огіра, для якого Веня — не єдина дитина.

Як у творчому, так і в особистому житті Тіни Кароль було багато подій – хороших і не дуже. Чоловік співачки, продюсер Євген Огір, одночасно зробив її найщасливішою жінкою на світі, і розбив серце вщент. Пара одружилася у 2008-му, тоді ж у них народився спільний син, якого назвали Веніаміном.

Закохані змогли поєднати роботу з сім’єю, не соромилися висловлювати свої почуття на публіці, прекрасно ладили і, звичайно ж, сварилися, але незмінним було одне – щире і сильне кохання. Злий рок втрутився у цю ідилію. Життя Євгена у 2013-му забрала важка хвороба – рак шлунка, йому було всього 32 роки.

Тіна Кароль та Євген Огір
Тіна Кароль та Євген Огір

Втрата дуже сильно позначилася на Тіні і на її творчості. Цілий альбом вона присвятила коханому чоловікові та надовго закріпилася в образі безутішної вдови. Все, що залишилося від Огіра після смерті – пам’ять, яку виконавиця дбайливо зберігає, і сини.

Ще до доленосної зустрічі Євгена з поп-дівою у нього з’явився син, звати хлопчика Женя. Для зірки це ніколи не було секретом, і хоча з матір’ю зведеного брата Вені вона не спілкується, розуміє, що діти ні в чому не винні.

Тіна Кароль з сином Веніаміном
Тіна Кароль та Веніамін

В останньому інтерв’ю на цю тему Кароль зізналася, що брати жодного разу не бачилися, але вона сподівається, що в майбутньому їх зустріч все ж таки відбудеться:

“Веня в курсі, що у нього є брат Женічка. І я думаю, що час все розставить на свої місця, і вони будуть дружити і спілкуватися”.

А якщо хочете дізнатися, як Тіна Кароль пережила втрату та чи зайняте її серце зараз, дивіться наступне відео:

Схожі статті