Як виглядає та чим займається коханка Дзідзьо: співачка SLAVIA розповіла про нічні походеньки артиста

Цього року співак Михайло Хома, він же Дзідзьо ошелешив новиною: зі своєю дружиною Ярославою Притулою-Хомою вирішив розлучитися.

Дзідзьо тривалий час не розповідав про свій шлюб. Історія його кохання зі співачкою Славією взяла початок 20 років тому. Молоді люди ледь не зі студентських років були разом. Вони починали одночасно працювати над музичною кар’єрою, їздили фестивалями. Та згодом у Михайла Хоми сформувався новий сценічний персонаж – Дзідзьо, а його дружина Ярослава лишилася піклуватися про побут та дім.

Весілля Дзідзьо та Славії
Весілля Дзідзьо та Славії

Та з часом Ярославі набридло бути в тіні свого обранця і вона вирішила розповісти світу про себе. Співачку почали запрошувати на інтерв’ю, але журналістів цікавила не тільки творчість, а більше особисте життя артистки.

Славія розповіла, що у її шлюбі з Дзідзьо були і “нічні медитації” на які уходив чоловік, і періоди, коли вони жили нарізно. 9 місяців до офіційного розлучення пара вже не жила разом.

Славія
Славія

У мережі скептично поставилися до того, що Михайло Хома ходить духовно розвиватися на нічні медитації. Підозрювали, що артист має романтичні стосунки з Ольгою Цибульською. Та ні Славія, ні тим паче Оля не підтвердили чуток.

Але одну свою кохану Михайло Хома таки показав підписникам. Світлину зроблено у 2018 році.

“Я з коханкою, ми знімаєм”, – підписав публікацію співак.

Так жартівливо Дзідзьо описав процес зйомок. Під “коханкою”, звісно мав на увазі відеокамеру.

Зараз не відомо, чи спілкується Михайло Хома з екс-дружиною або вже обзавівся новою пасією.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.