(Фото) З ким живе і хто оточує телеведучу Надію Матвєєву? Стало відомо, що за чоловік одружився на зірці СТБ

Надія Матвєєва роками давала добрі поради з екрану телевізора для всієї родини. Цікаво, яка родина у самої телеведучої?

Надія Матвєєва прославилася завдяки проекту “Все буде добре”. На роль ведучої кастинг-менеджери не могли довго знайти підходящої кандидатури. Потрібно було, аби жінка викликала довіру та виглядала, як подруга. Надія була найкращою кандидатурою.

Надія Матвєєва
Надія Матвєєва

Ведуча не любить багато говорити про свою родину. Зірка лише раз пригадала, що її батьки розлучилися та показала світлину з мамою.

Мама Надії

Телеведуча була двічі заміжньою. Свого першого обранця майбутня зірка зустріла ще під час навчання в університеті у Москві. Іронія долі – хлопець виявився родом з України і Надії нічого не лишалося, як повернутися додому разом з коханим.

Згодом вона продовжила навчання у Кременчуці, а одного разу почула по радіо оголошення про набір ведучих.

Перший шлюб приніс не лише зміни у кар’єрному плані, а й улюблену дитину. Сина назвали Владиславом, але родина разом прожила недовго: всього 7 років і зірка пішла від коханого.

Син Надії Матвєєвої Владислав
Син Надії Матвєєвої Владислав

Її другий чоловік працював на місцевому радіо. Між новоспеченою ведучою та кавалером зав’язався службовий роман. Надія не любить багато розповідати про свого другого обранця. Лише згадує, що час, проведений з ним був наповнений творчістю, емоціями та роботою.

Розлучилися після 11 років шлюбу. Долю родини вирішила одна пропозиція: Матвєєвій запропонували роботу у столиці. Її обранець не захотів міняти своє життя.

Зараз відомо, що офіційно телезірка – розлучена.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.