У Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта криза в стосунках: акторка визнала, що емоційно вже не витримує

Ксенія Мішина відверто поговорила з підписниками на тему особистих стосунків.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт ось уже, як рік після проекту разом. Пара, хоча і лякає користувачів мережі своїми мовчазними конфліктами, але викликає бажання милуватися ними. Життя іде своїм чином, пара час від часу привертає до себе увагу за допомогою інтерв’ю або провокаційних публікацій в Instagram. Також акторка намагається допомогти усім дівчатам, які також колись постраждали від домашнього насильства, як і вона. Тому доволі відверто спілкується зі своєю аудиторією.

У стосунках Ксенія та Олександра стаються кризи

Нещодавно Ксенія опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову публікацію, у якій розповіла про те, що рятує їхні з Олександром стосунки. Акторка зазначила, що гумор — це невід’ємна частина їхнього життя, яка доволі часто розгладжує гострі кути.

Втім, зірка чи то мимоволі, чи то навмисне пригадала той факт, що в них стаються ситуації, коли Ксенія хоче вбити Олександра. А також зазначила, що такі кризи стаються час від часу. Варто відмітити, що описані Ксенією стосунки мало походять на гармонійні та щасливі. Тим паче, якщо Ксенія знаходиться в подібному емоційному стані регулярно.

Нагадуємо, що декілька місяців тому Ксенія та Олександр спричинили чутки про свій розрив. Коли акторка поїхала на зйомки до Хорватії, вона відписалася від коханого та видалила усі спільні фотографії з ним. Більшість фанатів подумала, що між Ксенію та Олександром серйозний конфлікт. Цю версію підтверджував і той факт, що ніхто не наважувався відповісти на питання шанувальників прямо. І лише коли акторка повернулася додому, все налагодилося. Втім, існує версія, що це був лише піар.

Схожі статті