Колишня дружина Валерія Меладзе Ірина вперше показала своє ставлення до Джанабаєвої: “Як вона живе з цим?”

Ірина Меладзе більше не бажає приховувати свого негативного ставлення до коханки колишнього чоловіка.

Ірина та Валерій Меладзе були одружені майже 25 років. У 2014 році зіркове подружжя офіційно розлучилося. Приводом для розриву довгих подружніх відносин став роман музиканта з Альбіною Джанабаєвою. Підопічна його рідного брата та його особиста бек-вокалістка майже десять років знаходилася зі співаком в романтичних стосунках і навіть таємно народила йому сина. Уся країна знала, хто батько дитини, але не Ірина, яка дізналася про все останньою.

Ірина Меладзе шукала зустрічі з коханкою чоловіка

Валерій Меладзе, Альбіна Джанабаєва, Ірина Меладзе та донька співака
Валерій Меладзе, Альбіна Джанабаєва, Ірина Меладзе та доньки співака

Після того, як стало відомо про роман Валерія Меладзе та Альбіни Джанабаєвої, колишня дружина виконавця хотіла зустрітися з розлучницею і поговорити, однак Джанабаєва уникала зустрічей з Іриною. Сьогодні екс-дружина артиста стала гостею програми “Судьба человека” з Борисом Корчевніковим і розповіла, що вже не жадає зустрічі з новою обраницею свого колишнього чоловіка.

Валерій Меладзе вперше показав старшого сина від Альбіни Джанабаєвої.
Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва

За словами Ірини Меладзе, за весь час відносин Валерія та Альбіни їй так і не вдалося поспілкуватися з Джанабаєвою. Зараз все емоції і образи пішли в минуле, тому говорити їм вже нема про що.

“У мене немає до неї сьогодні питань. Нас нічого не об’єднує. Все в минулому. Я не бачу ніякої необхідності зустрічатися. Я хотіла раніше побачитися, бо не розуміла, хто переді мною. Хотіла подивитися людині в очі. Почути, що вона мені скаже, дізнатися, як вона живе з усім цим”

Ірина Меладзе додала, що на той момент, коли колишній чоловік їй почав зраджувати, у них були нормальні відносини. Про зраду такого масштабу нічого не підказувало, тому Ірина і хотіла поспілкуватися з коханкою чоловіка.

Схожі статті