Ксенія Мішина та Еллерт готуються до появи близнюків: обранець Холостячки боїться бути присутнім на пологах

Українська акторка Ксенія Мішина та комік Олександр Еллерт розкрили шанувальникам свої плани на весілля, спільних дітей і партнерські пологи.

Відносини Ксенії Мішиної і Олександра Еллерта зав’язалися на очах у всієї країни в романтичному проекті “Холостячка”. І якщо спочатку зірку серіалу “Кріпосна” засуджували в мережі за фінальний вибір, вважаючи, що найкращим кандидатом на її серце був другий фіналіст Олексій Тригубенко, то зараз у публіки не залишилося жодних сумнівів – Ксюша і Саша щиро одне одного кохають.

Парочка разом живе, подорожує, відпочиває, розвивається і будує вельми серйозні спільні плани на майбутнє. Все це можна спостерігати в їх профілях в соціальних мережах. Раніше закохані зізнавалися, що мріють про близнюків, тільки вона хотіла б дочок, а він – синів.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт у фіналі Холостячки
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт у фіналі Холостячки

На цей раз Ксенія Мішина в Інстаграмі влаштувала чергову сесію відповідей на запитання підписників, де її запитали про те, чи важливий для неї штамп в паспорті, а також про майбутні пологи – чи буде на них присутнім Олександр.

Ось як акторка відповіла на перше питання:

“Ну я як би планую вийти заміж і поставити штамп в паспорті. Він однозначно має якусь певну енергію, я в це вірю”

Ксенія Мішина відповіла на питання про штамп у паспорті
Ксенія Мішина відповіла на питання про штамп у паспор

Треба сказати, що пара вже навіть фантазувала на тему майбутнього весілля – традиційного вони не хочуть. Швидше, Ксюша і Саша влаштують веселу вечірку для рідних і близьких.

А з приводу пологів Мішина прямо запитала у Еллерта, чи хотів би він знаходитися в момент народження близнюків поруч з коханою:

“Напевно, це стрьомно. Не знаю, ну блін… Це, коротше, більш хвилююче, напевно, ніж народжуючим”.

Олександр Еллерт відповів на питання про партнерські пологи
Олександр Еллерт відповів на питання про партнерські пологи

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.