Надія Мейхер вперше показала свого чоловіка: хто одружився на чорненькій з ВІА Гри та кому вона народила

Надія Мейхер зводила з розуму багатьох чоловіків ще за часів кар'єри в тріо "ВІА Гра", і продовжує робити це досі. Але її серце підкорити під силу не кожному.

Надія Мейхер завжди була оточена товпами залицяльників, при цьому вона не поспішала пов’язувати себе узами шлюбу, та й в цілому до відносин підходила розбірливо. Одного разу в інтерв’ю зірка зізналася, що могла так і не стати дружиною і матір’ю:

“Якщо чесно, я взагалі ніколи не горіла бажанням створити сім’ю, не прагнула до заміжжя. У мене не було відчуття, що сім’я – це дуже важливо. Я волелюбна людина і здатна сама собі заробити на життя”.

Проте, доля розпорядилася інакше. У 2014 році Надія офіційно вийшла заміж за забезпеченого бізнесмена Михайла Уржумцева. Він є співвласником однієї з провідних компаній модного бізнесу Росії. Пишного весілля не було – закохані просто розписалися у РАГСі.

Надія Мейхер та її чоловік Михайло Уржумцев
Надія Мейхер та її чоловік Михайло Уржумцев

Чоловік одразу сподобався Мейхер, яка любить самотність, але, незважаючи на це, вона щось відчула в першу ж їх зустріч:

“Коли я побачила Мішу, відразу подумала: “Який цікавий чоловік!”.

Раніше подібних почуттів по відношенню до інших у зірки не виникало, тому вона зрозуміла, що їх історія справді може бути серйозною. За словами екс-віагрянки, вони з Уржумцевим непрості за характером люди – обидва сильні особистості, тому їм довелося багато працювати над відносинами, щоб навчитися насолоджуватися життям одне з одним.

Надія Мейхер та Михайло Уржумцев
Надія Мейхер та Михайло Уржумцев

Пара разом виховує двох дочок – 9-річну Анну і 5-річну Марію. Старша з’явилася на світ поза шлюбом, а молодшу Надія народила вже в статусі законної дружини. Сімейних подробиць Мейхер на загальний огляд не виносить, та відомо, що у неї також є дорослий син Ігор від колишнього обранця.

Схожі статті