Чоловіки, які існують лише на словах: кого приховують Алла Мазур, Ольга Цибульська, Аніта Луценко та інші

Деякі зірки настільки пильно приховують своїх чоловіків, що здається, що їх і не існує насправді.

Алла Мазур

Алла Мазур та Роберт Опалеником

Найвідоміша українська телеведуча вже багато років виховує свою дитину, але ось про батька хлопця Алла Мазур розповідати не любить. Втім, журналісти помітили, що Мазур дуже часто з’являється на світських заходах з одним і тим же чоловіком – її колегою Робертом Опалеником. Чоловік є професійним журналістом, якого інакше ще називають “сірим кардиналом” каналу “1 + 1”.

Оля Цибульська

Оля Цибульська
Оля Цибульська

Ольга Цибульська вже багато років перебуває у шлюбі з таємничим чоловіком, від якого народила сина Нестора. Співачка навмисне не відкриває його особистості. Мовляв, він обрав непублічний образ життя і не хоче фігурувати у ЗМІ. Протягом років глядачі взагалі не вірили в існування чоловіка, адже Оля вівсю запалювала з Дзідзьо. Втім, нещодавно до мережі просочилася інформація, що співачка заміжня за депутатом на прізвище Грисюк.

Аніта Луценко

Аніта Луценко
Аніта Луценко

Аніта Луценко також не прагне показати свого чоловіка, який живе разом з нею вже багато років. Виправдання таке ж саме, як і в Цибульської — чоловік не бажає ставати публічною персоною. Втім, Аніта завжди прагне показати, що коханий в неї таки є і вона його не вигадала. Саме тому вона завжди фотографує його зі спини.

Василіса Фролова

Василіса Фролова та Дмитро Котеленець

Василіса довгий час приховала батька свого первістка. Зірка будувала стосунки з Дмитром Котеленцем і ніяк не виказала його присутності в її житті. Але і не приховувала, що батько дитини поряд з ними. Після народження малюка Василіса вирішила, що настав час показати чоловіка, який зміг її ощасливити.

Схожі статті