Єдиний син Софії Ротару показав кохання всього свого життя: білявка без жодної зморшки на обличчі (ФОТО)

Єдиний син Софії Ротару Руслан Євдокименко показав, хто остаточно і безповоротно полонив його серце.

Софія Ротару була заміжня лише раз. Відносини співачки та її чоловіка Анатолія Євдокименка були справжнім прикладом для наслідування, який взяв на замітку їх син Руслан. Він уже більше 20 років щасливий у шлюбі з дружиною Світланою, а разом вони виховали двох чудових дітей – доньку та сина. Примітно, що імена спадкоємцям пара дала на честь знаменитих бабусі з дідусем – Софія і Анатолій.

Руслан і Світлана Євдокименко
Руслан і Світлана Євдокименко
Руслан Євдокименко зі своїми дітьми і Софією Ротару
Руслан Євдокименко зі своїми дітьми і Софією Ротару

Як люблячий чоловік, Руслан час від часу публікує в соціальних мережах фото коханої жінки, і кожен раз зізнається їй у коханні.

Скріншот з Інстаграму Руслана Євдокименко
Скріншот з Інстаграму Руслана Євдокименко

Навіть Софія Михайлівна регулярно ділиться спільними кадрами зі Світланою. Очевидно, у них дуже теплі стосунки, які далекі від стереотипу про те, що свекруха завжди і в усьому дорікає невістку.

До речі, користувачі мережі прийшли до висновку, що виглядати молодо в будь-якому віці – це фішка сімейства Ротару. Світлані вже під 50, але на фотографіях з дочкою їх приймають за подруг, з чим важко сперечатися – на її обличчі не розгледіти жодної зморшки. Втім, більше вони нагадують не подруг, а сестер – у Соні мамина промениста посмішка. Що стосується сина пари, то його вважають більше схожим на своїх батька і покійного діда.

Софія Ротару з онукою та невісткою
Софія Ротару з онукою та невісткою

Анатолій Євдокименко-старший пішов з життя в 2002 році після третього інсульту, коли йому було 60. Софія Ротару важко переживала втрату і досі не вийшла заміж вдруге. Схоже, її серце назавжди належить одному-єдиному.

Більше цікавого про непросте життя артистки дивіться в наступному відео:

Схожі статті