Володимир Дантес змінив образ

Володимир Дантес – людина нестандартних і спонтанних рішень.

Український співак, ведучий і чоловік Наді Дорофеєвої точно не належить до тих людей, які цінують рутину і не піддаються кардинальним змінам.

Якось чоловік зробив своїй дружині пропозицію просто зі сцени. Згодом зник з шоу-бізнесу, а коли вирішив повернутися, то проміняв амплуа співака на  кар’єру ведучого. Ще й повернувся зі своїм власним проектом під назвою «Мама, я делаю бизнес!».

Словом, якийсь неординарний вчинок Володимира Дантеса ми точно очікували.

Як зазначив сам чоловік, він прийшов просто підстригтися, але майстер трапився наполегливий і, мабуть, так само неординарний, як і ведучий. Тож зірка українського шоу-бізнесу вийшла від нього не лише зі стрижкою, а ще й з проколотими вухами. Сам Дантес прокоментував ситуацію наступним чином: «Пішов підстригтися, але щось пішло не так» у сторіс з перевтіленням в своєму інстаграмі.

Як на такий новий образ свого чоловіка відреагувала зіркова дружина поки не відомо.

Нагадаємо, що влітку у мами співака, ведучого і шоумена був день народження. І у зв’язку з цим Володимир Дантес опублікував на своїй сторінці в мережі інстаграм фото мами. Ще й написав історію появи в його стрічці саме цього знімку. За словами ведучого, його мама не любить фотографуватися і коли він попросив прислати йому найновіше якісне фото, мама прислала йому саме цей знімок. Як зауважив співак, його мама жінка з гумором, тож йому нічого не лишилося крім як посміятися і подякувати мамі за все хороше, що вона йому передала. Включно з непересічним почуттям гумору.

Під знімком прихильники Володимира Дантеса лишили багато компліментів його мамі. А деякі навіть висловили солідарність з нею і похвалили її почуття гумору, зауваживши також, що без гумору взагалі неможливо.

Нагадаємо, що кілька днів тому шоумен Володимир Дантес презентував нову серію свого бізнес-тревел-шоу «Мама, я делаю бизнес!». Коротке відео з нового міста і з новими цікавими стартапами ведучий виклав на своїй сторінці в Instagram.

 

Підписники не оминули нову публікацію зірки і залишили багато схвальних коментарів. Зазначивши, що проект цікавий і подякували Дантесу за такий формат.

Схожі статті