Помер колишній чоловік Алли Пугачової – кінорежисер Олександр Стефанович: причина смерті та реакція артистки

15 липня пішов з життя легендарний режисер, майстер своєї справи Олександр Стефанович.

15 липня у лікарні імені Бахрушиних помер Олександр Стефанович, йому було 76 років.

Деталі трагедії

Алла Пугачова з другим чоловіком Олександром Стефановичем

У московській лікарні помер Олександр Стефанович, відомий режисер і колишній чоловік Алли Пугачової. Заслужений діяч мистецтв помер у вівторок, 13 липня 2021 року. Про це повідомляє “Комсомольська правда в Петербурзі”. Маестро помер від коронавірусу.

Раніше повідомлялося, що режисер захворів наприкінці червня, намагався лікуватися вдома, але потім був госпіталізований в ковід-лікарню в Сокільниках нібито з 50%-ним ураженням легень. Пізніше сам Стефанович спростував цю інформацію. Він зазначив, що коронавірусу у нього немає, була звичайна застуда, а в лікарні він перебував на обстеженні.

Олександр Стефанович та Алла Борисівна Пугачова.

Втім, останні дні життя він все-таки провів в реанімації в лікарні з великим відсотком ураження легень.

Поки що колишня дружина режисера ніяк не коментує втрату. Алла Борисівна зберігає мовчання, але цілком можливо, що вранці вона дасть свій перший коментар стосовно трагедії.

До речі, саме фільм “Душа” виробництва Олександра Стефановича за думкою багатьох фанатів Алли Пугачової став причиною її сварки з Софією Ротару, яка в результаті отримала роль у кінокартині. Подейкують, що Примадонна дозволяла собі поводитися нахабно за режисером, що в результаті стало причиною зміни головної акторки. Чи насправді Алла Борисівна посварилася з Ротару через Стефановича залишається загадкою й нині.

Схожі статті