Бебі-бум на 1+1: Марічка Падалко, Катя Осадча, Валентина Хамайко та інші багатодітні мами-телеведучі

Багато зірок каналу 1+1 вже два, три, а то і чотири рази ставали мамами. Як же виглядає нове покоління телеведучих?

Хтось із героїнь нашої сьогоднішньої добірки більше і частіше ділиться з шанувальниками подробицями сімейного життя, хтось менше, але всі вони не приховують свого материнського щастя.

Валентина Хамайко

Найбагатодітніша мама телеканалу 1+1 – у Валентини та її чоловіка Андрія Оністрата четверо дітей. Дочок вони назвали Соломія і Мирослава, синів – Михайло і Андрій. Примітно, що пара живе в цивільному шлюбі, але вони повінчані і вважають цей крок куди вагомішим, ніж штамп в паспорті. А ще у рідної сестри Хамайко теж четверо спадкоємців. Вражає, чи не так?

Родина Валентини Хамайко
Родина Валентини Хамайко

Марічка Падалко

Зі своїм другим чоловіком Єгором Соболєвим Марічка познайомилася в далекому 2004 році, причому на той момент вони обидва були в шлюбах і навіть не думали про відносини. Але іскра між ними пробігла відразу, тому з часом придушувати почуття стало неможливо.

Зараз подружжя щасливе разом і виховує трьох дітей – сина Михайла, дочок Марію та Катерину. Раніше Падалко й уявити не могла, що стане багатодітною мамою, оскільки довгий час вона вважала себе безплідною – у першому шлюбі їй так і не вдалося завагітніти.

Марічко Падалко та Єгор Соболєв з дітьми
Марічко Падалко та Єгор Соболєв з дітьми

Ольга Фреймут

Тричі мама – так можна назвати суворого інспектора Фреймут. Вперше щастя материнства журналістка відчула ще до кар’єри на телебаченні – в 2006-му у неї народилася дочка Злата від британця Ніла. Двоє молодших дітей, сина Валерія і дочку Євдокію, Ольга подарувала своєму нинішньому чоловікові Володимиру Локотко.

Родина Ольги Фреймут
Родина Ольги Фреймут

Катя Осадча

Ведуча “Світського життя” і дружина Юрія Горбунова вже майже багатодітна мама. Зараз вагітна Катя Осадча готується до третіх пологів, але стать та ім’я майбутнього малюка не розкриває. Старшого сина Іллю зірка народила в шлюбі з Олегом Поліщуком, а молодший Іван з’явився на світ вже в стосунках з Горбуновим.

Сини Каті Осадчої
Сини Каті Осадчої

Неля Шовкопляс

Дітей у Нелі поки що тільки двоє, але це двійня – вона вмить стала матір’ю двох синів Тимофія і Матвія. Їх Шовкопляс виховує разом зі своєю другою половиною – чоловіком Владиславом.

Неля Шовкопляс з чоловіком та синами
Неля Шовкопляс з чоловіком та синами

Схожі статті