Єдиний син Софії Ротару стривожив теплим фото з тещею: знайшов собі нову матір, поки рідна співає на сцені

Єдиний син Софії Ротару Руслан Євдокименко розбурхав підписників в соцмережах несподівано теплим фото зі своєю тещею.

Родина Софії Ротару – однолюби. Сама артистка була заміжня лише раз, а останні 18 з гаком років вона несе тягар вдови. Після смерті коханого чоловіка Анатолія Євдокименка виконавиця хіта “Червона рута” так і не впустила в життя нову любов.

Стабільності членів сім’ї Євдокименко-Ротару можна тільки позаздрити. Як і Софія Михайлівна прожила з другою половиною до кінця його днів, так і Руслан вірний своїй дружині ось уже більше двох десятків років. Він одружився один раз і досі живе з коханою жінкою на ім’я Світлана.

Софія Ротару і Анатолій Євдокименко
Софія Ротару і Анатолій Євдокименко
Руслан і Світлана Євдокименко
Руслан і Світлана Євдокименко

У них народилося двоє прекрасних дітей, яких Руслан і Світлана назвали на честь знаменитих бабусі з дідусем – Соня і Толя. Вони вже дорослі, а тому всіх розкидало по всьому світу. Проте, рідня регулярно збирається разом. Але є в їхній родині ще одна людина, про яку мало хто знає. Це сваха Софії Ротару, вона ж теща Руслана Євдокименко.

Про неї достеменно нічого невідомо, оскільки рідні Світлани люди непублічні. Навіть їх імен в мережі не знайти, зате одне ясно точно – теща Руслана такий же важливий член сім’ї, як і його знаменита матір. Більш того, жінка присутня навіть на тих сімейних фото, де немає самої Ротару. Не виключено, що для сина артистки теща як друга мама.

Сімейне фото Руслана Євдокименко з дружиною, дітьми та тещею
Сімейне фото Руслана Євдокименко з дружиною, дітьми та тещею

Сваха, до речі, не єдина жінка, з якою Софії доводиться змагатися за любов чи то рідних, чи то публіки. Подейкуть, що між українською Примадонною і російською, Аллою Пугачовою, є конфлікт, який триває вже багато років. Більше цікавого про відносини легендарних жінок дивіться в наступному відео:

Схожі статті