Зірка “1+1” Соломія Вітвіцька потрапила в ДТП: телеведуча постраждала та була терміново госпіталізована

Соломія Вітвіцька разом з подругою потрапила в автомобільну аварію.

Повідомляється, що вночі 15 липня Соломія Вітвіцька потрапила у дорожньо-транспортну пригоду на Рибальській набережній.

Деталі аварії

Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька

Соломія Вітвіцька знаходилася у мікроавтобусі, імовірно, у компанії друзів. За кермом знаходилася подруга телеведучої. Автомобільна аварія сталася через те, що вантажівка, яка їхала попереду автівки постраждалих, раптово зупинилася. Водійка отримала перелом ноги, а Соломія Вітвіцька, знаходячись у задній частині салону автомобіля, вдарилася головою об передні сидіння. Усіх постраждалих госпіталізували.

Фото з місця події.

Повідомляється, що Соломія Вітвіцька почувається добре, серйозних проблем зі здоров’ям не спостерігається. Телеведуча пройшла МРТ, але лікарі за неї не хвилюються. Водій вантажівки запевняє, що винуватцем дорожньо-транспортної пригоди став водій скутеру, через якого він і зупинився. Скутерист свою провину заперечує.

Ведуча “ТСН” поки що ніяких коментарів не давала. Особиста сторінка зірки в соціальній мережі Instagram наразі наповнена контентом, який вона публікувала до того, як потрапила в аварію. Не виключено, що найближчим часом Соломія вийде на зв’язок та повідомить користувачів мережі про те, що з нею сталося з усіма деталями. Сподіваємося, що Соломія почувається добре, а водійка швидко одужає.

Нагадуємо, що декілька днів тому Соломія Вітвіцька відвідала день народження подруги у компанії свого колишнього чоловіка. Зірка запевняє, що залишилася з режисером у хороших стосунках і розлучення не зруйнувало їхньої дружби.

Схожі статті