Годуюча Катерина Репяхова потягнулася до чарки: “Мама буде наливку”. Як відреагував Віктор Павлік?

Катерина Репяхова рівно місяць тому стала матір'ю, але вже на відпочинку її побачили з чаркою у руці. В чому справа?

Катерина Репяхова та Віктор Павлік 15 червня стали батьками. Народився довгоочікуваний та бажаний син Михайлик. Йому зірковий батько навіть присвятив пісню-колискову.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова
Віктор Павлік та Катерина Репяхова

Зараз Катя весь свій час присвячує маляті. Проте, і про себе не забуває. Жінка артиста подорожує і зараз проводить час на Закарпатті. За словами Репяхової зміна місця перебування найкращим чином допомагає їй не впасти у після пологову депресію. Всі свої пригоди висвітлює блогерка на сторінці свого Інстаграму.

Одну цікаву сторіз вирішила опублікувати Катерина. Вона опублікувала відео, присвячене місцевій західноукраїнській наливці.

Блог Катерини Репяхової

“Мама буде наливочку”, – написала дружина Віктора Павліка.

Відео з чаркою можна б було назвати провокуючим, враховуючи те, що зараз Катя ще годує маленького сина. Та, як виявилося, чарочка була приготовлена для її матері. Річ у тім, що допомагає доглядати немовля саме мама Репяхової.

Для жінки спеціально пара зняла квартиру неподалік від себе.

Мама Катерини Репяхової

Катерина Репяхова, бувши вагітною, навіть полетіла на відпочинок разом з мамою. Жінки добре проводили час.

Сама ж Катя зараз веде дуже здоровий спосіб життя: вона правильно харчується та не дозволяє собі шкідливих звичок. Все для того, аби маленький Михайлик ріс здоровим. Сьогодні вона нагадала всім підписниками, що вже місяць є людинка, для якої вона – мама.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.