Руслана Писанка показала всі зморшки зблизька і заговорила про особисте: “Постійне цькування в моєму житті”

Руслана Писанка завжди вирізнялася серед усіх українських знаменитостей. На сторінці Інстаграмі зірка підняла тему булінгу.

Руслана Писанка – нестандартна та смілива красуня українського шоу-бізнесу. Ще на початку 2000-х артистична жінка пішла на телебачення попри всі стереотипи про вроду. Про рух бодіпозитиву ще тоді в Україні й не чули, але Писанку сприйняли всі дуже гарно.

Зірка виступала на танцювальних проектах і ніколи не скаржилася на ставлення до своєї персони. Дуже позитивно і досі сприймають артистку прихильники.

Руслана Писанка веде прогноз погоди

Варто віддати належне – Руслана стежить за собою та намагається підтримувати спортивну форму.

Та сьогодні на своїй сторінці в Інстаграмі артистка вирішила все ж таки підняти тему булінгу. Ведуча показала своє обличчя зблизька.

Виявляється, у Руслани проблем з тим, щоб хтось її жорстко ображав за зовнішність – не було. Теледіва написала:

“Якщо мати на увазі булінг як постійне цькування – в моєму житті такого не було. Мої батьки виховували мене як особистість з вмінням поважати всіх навкруги, тож я мала велике терпіння до недосконалості інших людей та їх комплексів неповноцінності”

Також Писанка розповіла свою історію, як їй вдавалося у жорстокому світі дітей заробити авторитет. Виявляється вона вступалася за інших хлопчиків і дівчаток, яких ображали. Вступалася і знаходила аргументи до примирення.

Артистка зазначила, що у дорослому віці їй такі процеси вже стали невідомими і тому буде дізнаватися про булінг у новому серіалу.

 

 

Схожі статті