Перший Холостяк Максим Чмерковський стане суддею шоу “Танці з зірками”: хореограф замінить Чапкіса?

Після смерті Григорія Чапкіса багатьом було цікаво, хто стане наступним суддею. Усі подробиці в статті.

Не так давно з життя пішов легендарний всесвітньо відомий хореограф Григорій Чапкіс. Зірка помер на 92-у році життя і зібрав на власних похоронах неймовірну кількість людей. Після його кончини крісло судді у популярному телевізійному шоу “Танці з зірками” звісно звільнилося.

Хто стане новим суддею?

Телеканал “1 + 1” працює над новим сезоном головного танцювального шоу країни “Танці з зірками”. Нещодавно стало відомо, що місце легендарного Григорій Чапкісом посяде американський танцюрист українського походження Максим Чмерковський.

Хореограф вже встиг засвітитися на українському телебаченні у першому сезоні проекту “Холостяк”, який запам’ятався вітчизняному глядачу найбільше. Також варто відмітити той факт, що максим став переможцем аналогу українського проекту в США “Dansing Stars”.

Інформація про те, що Максим повертається до батьківщини на час зйомок телепроекту з’явилася на офіційній сторінці телеканалу “1+1” в соціальній мережі Instagram. Сам Чмерковський вже виразив свою вдячність у власному мікроблогу та поділився першими емоціями.

Варто відмітити, що не так давно стало відомо про можливість відсутності усіма улюбленого Влада Ями у суддівському кріслі. Цілком імовірно, що зірка навіть не з’явився на кастингу, адже під час оголошення нових суддів Влад Яма вже знаходиться далеко за межами України. Наразі знаменитість зайнятий в інших проектах і зовсім інших ролях. Так, наприклад у ранковому шоу “Твій день” Влад Яма зміг досягти своєї мрії стати телеведучим.

Схожі статті