Зірки українського шоу-бізнесу, які ледь не відправилися на той світ: Настя Каменських, Астаф’єва та інші

Які зірки були на волосинці від смерті, але врятувалися від її рук.

Зірки частіше за звичайних людей знаходяться у роз’їздах і мають великі навантаження на їхні організми. Саме тому їм доводиться у два рази частіше зустрічатися з небезпеками, які здатні забрати їхнє життя.

Настя Каменських

Настя Каменських
Настя Каменських

В одному інтерв’ю Потап пригадав, що ледь не втратив свою кохану, коли вони ще не знаходилися в стосунках. Виявляється, співачка потрапила в автомобільну аварію. За словами продюсера, машина, у якій знаходилася Каменських, перевернулася вісім разів. Співачка розбила лобове скло головою та зламала ногу. Артистка була екстрено госпіталізована, а згодом одужала. Втім, це наклало особливий відбиток саме на Олексія, який зізнається, що тепер дуже боїться втратити кохану.

Даша Астаф’єва

Даша Астаф'єва
Даша Астаф’єва

У цьому році Даша Астаф’єва ледь не померла через втрату крові. Співачка зізналася, що знаходилася вдома, коли відчула гострий біль у животі.

Виявляється, що вона все життя страждала на ендометріоз, а коли відкрилася кровотеча, навіть не встигла нічого зрозуміти. Артистка опинилася на операційному столі, а згодом розповіла підписникам про свою недугу, та попередила про її небезпечність.

Олеся Жураківська

Олеся Жураківська
Олеся Жураківська

Олеся Жураківська також ледь не стала жертвою дорожньо-транспортної пригоди. Так, акторка знаходилася на шосе, коли один з автомобілів врізався у відбійник та взлетів у повітря. Олеся навіть не встигла відреагувати, як побачила, що автівка летить прямо на них. Жінці дивом вдалося врятуватися. Втім, вона не може забути цю подію і наче переживає її знов і знов.

Дядя Жора

Дядя Жора
Дядя Жора

Відомий український гуморист Дядя Жора потрапив на операційний стіл з пораненим серцем. За словами шоумена, він декілька разів приходив до тями прямо під час операції. На щастя, все обійшлося. Нещодавно артист пройшов ще одну планову операцію на серці.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.