Олександр Еллерт висловився стосовно розриву з Ксенією Мішиною та пожартував над почуттями акторки: “Драма”

Олександр Еллерт пояснив, що відбувається між ними.

Переможець шоу “Холостячка” Олександр Еллерт після раптової заяви актриси Ксенії Мішиной, що вони порвали, написав неоднозначний пост на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Пояснення Олександра Еллерта

Еллерт вирішив, що буде доречним пожартувати та пояснив підписникам в Інстаграм, що таке драма. Визначення він взяв з української Вікіпедії.

“Драма – один із жанрів драматичних творів. П’єса соціального, історичного чи побутового характеру з гострим конфліктом, який розвивається в постійній напрузі”, – говорить визначення, скріншот якого оприлюднив Еллерт.

Варто відмітити, що зірка наче натякає на професію колишньої дівчини, яка працює саме у жанрі драми.

Олександр оприлюднив скріншот без коментарів. Залишається тільки гадати, на що саме він натякав. У коментарях користувачі висунули свої версії, що хотів сказати Еллерт.

Варто відмітити, що новина про розірвані стосунки застала фанатів пари неочікувано. Тільки нещодавно Олександр та Ксенія разом подорожували і начебто ніщо не передвіщало біди. Більш того, Ксенія розповідала, як їм вдається втримати баланс та не побити горщики. Акторка згадувала, що саме гумор їх рятує. І у моменти, коли вона хоче вбити свого партнера, жарт рятує ситуацію. Здається, лише гумору не вистачало.

Втім, Мішина вирішила розповісти про розставання по-своєму: зірка опублікувала голу спину та зізналася, що стосунки закінчені. Акторка підійшла до питання зі всією серйозністю на відміну від її колишнього обранця.

Схожі статті