Олександр Еллерт після розриву з Мішиною залишився абсолютно самотнім: чому друзі та рідні зірки не поруч?

Олександр Еллерт здивував підписників поведінкою та обстановкою.

Усі ми різні, і по-різному реагуємо на різноманітні драми у нашому житті. Нещодавно екс-холостячка Ксенія Мішина та Олександр Еллерт порвали стосунки, які тривали майже рік, і повідомили про своє рішення у власних мікроблогах. Ксенія підійшла до цього питання з усією серйозністю та творчістю. Олександр зробив це у своєму репертуарі — за допомогою жарту. Але як вони переживають розрив у реальному житті?

Олександр Еллерт поводиться дивно

Скріншоти сторінки Олександра Еллерта.

Після повідомлення про розірвані стосунки Олександр жодного разу не засвітився у компанії друзів або рідних, на відміну від Ксенії Мішиної, яка не відходить від своїх подруг. І намагається забутися у їх компанії. Гуморист багато жартує і постійно знімає stories для своїх підписників.

Нещодавно на особистій стопінці Олександра в соціальній мережі Instagram з’явилася лінійка відеороликів, з яких зрозуміло, що він знаходиться у подорожі. Чоловік повідомив, що йому необхідно проїхати 900 кілометрів у самотності. Варто відмітити, що веселощі Еллерта здаються не надто щирими. Адже артист виглядає щасливішим, ніж зазвичай.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт. Фото взяте на просторах мережі 

Нагадуємо, що декілька місяців тому мережою поширилися чутки про розрив Ксеніі Мішиної та Олександра Еллерта. Втім, тоді інформація не підтвердилась. Зіркова пара завітала до студії Григорія Решетника, де розповіла, що у них все в порядку. Втім, Ксенія так і не змогла пояснити, чому відписалася від коханого в соціальній мережі Instagram та видалила усі спільні фотографії з ним.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.