Лілія Ребрик влаштувала обійми у басейні з чоловіком Андрієм та показала свої почуття: “Потрібен синочок”

Лілія Ребрик продовжує радувати мережу своїм коханням до чоловіка.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий — прекрасний приклад того, що пристрасть та ніжність залишаються у шлюбі навіть після багатьох років перебування у стосунках. Телеведуча та відомий танцюрист досі дивляться одне на одного, наче вперше. Пара постійно демонструє свої почуття на публіці, обіймаються, цілуються, танцюють та говорять ніжні слова. За це публіка любить їх лише сильніше. У зіркового подружжя є дві спільні доньки, заміський будинок та велике кохання.

Танці Лілії Ребрик з чоловіком

Андрій Дикий та Лілія Ребрик

Зараз в Україні дуже спекотна погода, тому не дивно, що майже усі фотографії, які зараз публікують зірки, робляться з басейнів, курортів та на березі океану. Лілія Ребрик не стала винятком.

Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явився відеоролик, головними героями якого стала вона та її чоловік. Пара почала танцювати прямо у басейні.

Лілія обрала для цього дійства білосніжний купальник, який вигідно підкреслив її фігуру. Андрій Дикий кружив свою знамениту кохану, робив різноманітні підтримки та насолоджувався нею. Однак, деякі вирішили що цього недостатньо і розповіли у коментарях, чого ж не вистачає цій парі.

Скріншот коментарів під публікацією Лілії Ребрик.

Нагадуємо, що Андрій Дикий та Лілія Ребрик познайомилися на зйомках шоу “Танці з зірками”. У фіналі з’ясувалося, що вони вже побралися. Лілія стверджує, що під час зйомок проекту між ними не було любовних стосунків, а до початку роману вони прийшли раптово і вже після закінчення конкурсу.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.