На весіллі Алла Пугачова з Максимом Галкіним виглядали як онук з бабусею: в мережі пару підняли на сміх

Шлюб Алли Пугачової і Максима Галкіна викликав у публіки суперечливі почуття з самого початку. Причина криється у великій різниці у віці.

Примадонна російської естради старша свого чоловіка-гумориста на цілих 27 років. Проте, пару не хвилюють цифри в паспорті, як і думка оточуючих. Не буде перебільшенням сказати, що історія кохання Алли Пугачової і Максима Галкіна досі не дає спокою багатьом користувачам мережі. За всі ті роки, що знамените подружжя разом, дехто так і не повірив у щирість їхніх почуттів.

Алла Пугачова і Максим Галкін
Алла Пугачова і Максим Галкін

Ось і під весільним фото закоханих зібралося безліч несхвальних коментарів, у яких їх називають не молодятами, а бабусею і онуком. До речі, фату співачка не одягала, але була в білому. Пародист же замість краватки обрав джентельменський метелик до свого солідного костюму.

Весілля Алли Пугачової та Максима Галкіна
Весілля Алли Пугачової та Максима Галкіна

Навіть постійна критика не заважає сімейству Алли Борисівни і Максима мати цілу армію шанувальників по всьому світу. У соцмережах можна зустріти відразу декілька вельми популярних фанатських акаунтів зіркової пари. Одна зі сторінок х присвячена двійнятам пари Лізі та Гаррі. Батьками Пугачова і Галкін стали у 2013 році за допомогою сурогатної матері, ім’я якої за зрозумілих причин тримають в секреті.

Максим Галкін та Алла Пугачова
Максим Галкін та Алла Пугачова з дітьми
Гаррі та Ліза Галкіни
Гаррі та Ліза Галкіни

Громадськість сприйняла цю новину двояко – одні пораділи за щасливе подружжя, інші вже по традиції почали їх засуджувати. Втім, немов на заздрість усім злостивцям Алла і Максим продовжують одне одного любити і плекати, а також ростити своїх спадкоємців в атмосфері абсолютної гармонії.

Більше цікавого про життя героїв нашої сьогоднішньої статті дивіться у відео нижче:

Схожі статті