Мама Дана Балана влаштувала грандіозне свято дівчинці Лії, яку сховала від чужих очей: невже онука від сина?

Хто така Лія і чому Людмила Балан відправилася заради дівчинки аж в Італію?

Людмила Балан є такою ж знаменитістю, як і її син, хоча й не світового масштабу. Вперше український глядач познайомився з жінкою завдяки шоу “Голос країни”, на якому білявка виконала весільну пісню. Після цього фан-база співачки значно поповнилася українськими слухачами.

Людмила і Дан Балани разом з Тіною Кароль
Людмила і Дан Балани разом з Тіною Кароль

Відомо, що у знаменитої Людмили Балан вже є один онук від її сина Дана — хлопчик Алан народився від моделі Елли Крупеніної. Чи спілкуються між родичі інформації немає. Однак, чи є імовірність, що у співака є й інші діти від інших жінок?

Людмила Балан заспівала для маленької Лії

https://www.instagram.com/tv/CRilj7on9ng/?utm_medium=copy_link

Нещодавно на особистій сторінці молдавської співачки в соціальній мережі Instagram з’явився новий відеоролик, у якому Людмила розповіла про день народження, яке відбулося в Італії. Там жінка співала спеціально для дівчинки Лії, яку з якоїсь причини вона вирішила не показувати глядачам.

Не дивлячись на той факт, що італійському святу вона присвятила три дні у своєму мікроблогу, іменинниця Лія так і не з’явилася у жодному кадрі. Що бентежить ще більше, так це той факт, що Людмила поїхала заради дитини аж у Італію. Можна було подумати, що їй добряче заплатили, але свято мало нагадує заможне.

Варто відмітити, що на день народження дівчинки також завітав священник, чому Людмила була особливо рада. Молдавська виконавиця спеціально заспівала пісню для духовника та розповіла про нього на особистій сторінці.

На превеликий жаль, ми навряд дізнаємося, чи є у іменинниці та Людмили Балан якісь родинні зв’язки.

Схожі статті