ONUKA народила дитину попри те, що навідріз не хотіла ставати матір’ю: “Це мене просто лякало”

Солістка гурту ONUKA Ната Жижченко розповіла про свій незвичайний досвід материнства.

5 років тому Ната Жижченко (ONUKA) вийшла заміж за Євгенія Філатова, і вже через декілька років стала матір’ю хлопчика на ім’я Сашко. Мало хто знає, але вагітність була незапланованою, і більш того, небажаною. Чоловік співачки, навпаки, дуже хотів дитину.

Чому Ната не хотіла дітей і як сталося, що вона народила первістка?

ONUKA ненавидить кліше, але співачка є чайлдфрі. Жінка не приховує того факту, що ніколи не відчувала бажання стати матір’ю. Про це вона розповіла Маші Єфросиніній на її YouTube-каналі.

“Мені здається, що у мене такий випадок… Я ніколи не відчувала дійсно материнських бажань. На усіх друзів, у яких є діти, я просто з жахом дивилася. Взагалі, що відбувається? Мені взагалі ніколи не хотілося мати дітей, стати мамою, няньчитися, продовжувати свій рід, незважаючи на гени. Ніколи. Я завжди замислювалася над тим, яка це величезна відповідальність, по-перше. Особливо у світі гаджетів — те, що мене просто лякало. По-друге, перенаселення планети. Ми розуміємо, що планеті… Не знаю, немає літературного слова, але через те, що така надмірна кількість людей народжувати дитину, у якій ти не впевнена. Тобто у своїх можливостях її виховувати, зробити з неї людину”, — розповідає ONUKA.

ONUKA
ONUKA

Лише у 34 роки співачка зрозуміла, що вона таки не хоче народжувати дитину, і нарешті визначилася зі своєю долею. Це стало великим полегшенням для неї.

Коли вона нарешті наважилася розповісти про це батькам, то неочікувано з’ясувала для себе, що вони були до цього готові, і відреагували досить спокійно. Втім, на цьому історія не закінчилася. Буквально через тиждень артистка дізналася, що вагітна. Для неї це було повною несподіванкою. Ната вважає, що таким чином доля відповіла їй.

Зараз вона є матір’ю прекрасного хлопчика і ні про що не шкодує.

Схожі статті