Олег Винник показав свою квартиру у Німеччині: Головний вовк країни обрав помешкання в елітному районі

Олег Винник не любить багато розповідати про особисте життя та хизуватися квартирами чи машинами. Та все ж таки одного разу його вмовили.

Олег Винник – видатний український співак. Чоловік звик добиватися прихильності фанатів не самопіаром, а музикальним талантом. Знаменитість ніколи навіть не акцентує уваги ні на матеріальних благах, які має завдяки кар’єрі, ні на своїй родині.

Олег Винник
Олег Винник

Все ж таки, одного разу артист наважився розповісти про своє життя у Німеччині.

Відомо, що проживає Головний вовк країни закордоном. У ФРН вперше вирушив на заробітки. Як жартує сам співак, поїхав туди настільки давно, що гроші батькам пересилав ще у марках (німецька валюта, яку було виведено з обігу, коли країна стала частиною ЄС).

Там Олег Винник працював гувернером. Та про музику артист не забував. У єдиний вихідний ходив співати до хору, а згодом почав кар’єру оперного співака.

Успіху досягав чоловік у Театрі дес Вестенс.

Театр, де співав Олег Винник

Жив неподалік. Квартиру повністю чоловік не зміг показати, адже там більше не живе. Лише подивився з сумом на вікна будинку, який колись називав “домом”.

Олег Винник

Чоловік зазначив, що дуже йому було зручно жити в тих апартаментах, адже поруч була робота. У квартирі був балкон, з якого відкривався вид на центральний район Берліну.

До речі, фанати підозрюють, що саме у Берліні живе рідний син Олега Винника – Юліан. Світлини хлопця випадково знайшли завдяки школі плавання, де займається цей спортсмен.

Ось, як виглядає потенційний син Олега Винника.

Сам же Головний вовк країни не прокоментував таку знахідку.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.