Дмитру Комарову і Олександрі Кучеренко давно є кого няньчити: що відомо про поповнення в родині телеведучого

Один з найпопулярніших ведучих українського телебачення Дмитро Комаров вже пару років як і не холостяк. Більш того, йому з дружиною навіть є кого няньчити.

Широку популярність Дмитро Комаров отримав з виходом на екрани тревел-шоу “Світ навиворіт”. Він підкорив глядачів відкритістю і простотою, при цьому особисте життя мандрівника довгий час було оповите таємницею. Герой статті ніколи не афішував свої романи і зізнавався, що будувати серйозні стосунки через постійні і тривалы роз’їзди у нього не особливо виходить.

Все змінилося після знайомства Дмитра з красунею Олександрою Кучеренко. Багато хто думає, що пару звів проект “Танці з зірками”, де вони разом танцювали, проте на той момент майбутнє подружжя вже зустрічалося. Познайомилися вони раніше – на конкурсі краси “Міс Україна-2016”, де Саша завоювала титул головної красуні країни.

Олександра Кучеренко на конкурсі краси
Олександра Кучеренко на конкурсі красі

Коли Комаров остаточно зрозумів, що зустрів ту саму, зробив їй нетипову пропозицію руки та серця. Телеведучий сказав обраниці, що вони їдуть гуляти, і привіз на вертолітний майданчик. Раніше Олександра на вертольоті не літала, тому це був приємний шок для неї, хоч і не останній, адже під час самого польоту Дмитро дістав каблучку і поглядом зробив пропозицію (через шум двигуна нічого не було чутно). Що було далі – всі знають.

Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко
Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко

Таємне весілля Комаров і Кучеренко зіграли у 2019 році в Єрусалимі – подалі від настирливої ​​преси. Після того як закохані розсекретили свої відносини, публіка дуже тепло сприйняла цю новину, а тепер фанати з нетерпінням чекають, коли ж в їх молодій сім’ї станеться поповнення.

Можна сказати, що воно вже відбулося. Молодша сестра Дмитра Ангеліна подарувала йому племінницю Алісу.

Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко з сестрою телеведучого Ангеліною
Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко з сестрою телеведучого Ангеліною та її маленькою донечкою

Звичайно, через насичений робочий графік телеведучий нечасто няньчиться з малятком, але з ріднею він бачиться при першій-ліпшій можливості – у них прекрасні теплі відносини.

Схожі статті