Святослав Вакарчук вражає не лише неймовірними статками, а ще й сталевим пресом: після розлучення розцвів

Ім'я соліста групи "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука останнім часом рясніє в українських ЗМІ. Все через розлучення музиканта з Лялею Фонарьовою.

Святослав Вакарчук не з тих зірок, які посвячують свою аудиторію в подробиці особистого життя. Проте, однією новиною він нещодавно все ж вирішив поділитися, і стосувалася вона шлюбу з його дружиною Лялею Фонарьовою:

“Сталося так, що після більш ніж 20 років щасливого і насиченого життя наші з Лялею дороги розійшлися”, – написав артист в соцмережах.

Ляля Фонарьова та Святослав Вакарчук
Ляля Фонарьова та Святослав Вакарчук

Причин розлучення Вакарчук розкривати не став, зазначивши, що це їхня особиста справа, а також підкреслив, що вони залишаться одне для одного близькими людьми. Після оголошення розлучення в мережі почали говорити, нібито співак пішов від Фонарьової до іншої, більш молодої обраниці. Підтверджень цьому немає, проте роль потенційної коханки вже приписали екс-підопічній Святослава в “Голосі країни” Віталіні Мусієнко.

Святослав Вакарчук разом з Віталіною Мусієнко
Святослав Вакарчук разом з Віталіною Мусієнко

Хвилю нових чуток про їхній роман спровокував жест Вакарчука під час спільного виступу з Мусієнко на Atlas Weekend 2021 – фронтмен “Океан Ельзи” встав перед партнеркою по сцені на коліна. Сам він ситуацію не коментує, а Віталіна запевняє, що між ними дійсно є відносини, але виключно творчі.

Але не тільки причини розлучення з Лялею активно обговорюють в мережі. Також увагу шанувальників привернула нерухомість артиста, що потрапила в поле зору журналістів, та його спортивна фігура.

Так, під фото Вакарчука в Інстаграмі, на якому він позує на сцені з розірваною футболкою, зібралося безліч компліментів. Зокрема, від жіночої половини фан-клубу:

  • “Ну що сказати? Вау!”;
  • “Найкращий”;
  • “Боже, який гарний”, – пишуть дами.

Схожі статті