14-річний син Діани Гурцької зізнався, що не отримав ні копійки від зіркової мами: “Я благав батьків”

Син відомої російської співачки зізнався, що не бере грошей у матері.

Костянтин Кучеренко — єдиний син відомої російської співачки Діани Гурцької. Хлопцю вже 14 років і він готується до вступу у доросле життя. Головна риса Кості — це серйозні вимоги до себе та безумовна інтелектуальність. Хлопець робив ставку саме на розум, і звісно не прогадав.

Діана Гурцька з сином Костянтином.

Діана Гурська не витрачає грошей на сина

Костянтин запевняє, що намагається уникнути подачок зі сторони матері. Він відмовляється від дорогих подарунків, телефонів, будь-яких інших гаджетів і вже є самостійною людиною.

Також хлопець запевняє, що закінчив школу з червоним дипломом абсолютно самостійно і вступив до елітного учбового закладу без протекції батьків. Хлопець з цим пишається і воліє розповісти про це світу.

Діана Гурцька та її родина.

“Я завжди прошу, навіть благаю батьків не дарувати мені дорогі подарунки, телефони та інше. Просто намагаюся сам розвиватися, заробляти. Наприклад, розвиваю стрімінгові платформи. Контентом може бути все – спілкування з мамою, гра. Один раз навіть вдалося отримати дуже пристойну монетизацію переглядів – грошей вистачило на щастя сім’ї! “, — розповідає Костянтин Кучеренко журналістам.

Хлопець має серйозні плани на життя, а зіркова мама лише пишається сином. Діана не приховує, що здивована неймовірною самостійністю сина і хотіла б більше приймати участь у його житті. Варто відмітити, що інтерв’ю хлопець дає блискуче. Костя має добре поставленумову та знає як себе подати перед представниками ЗМІ. Таким сином дійсно варто пишатися.

Схожі статті