За що перепало Андрію Дикому? Лілія Ребрик розповіла про біду, яка сталася в родині: “Ідилія зруйнована”

Лілія Ребрик розповіла, що сталося з її сім'єю нещодавно та як вона впоралася з проблемою. Усі деталі у статті.

Шлюб Лілії Ребрик та Андрія Дикого дійсно нагадує сімейну ідилію. Зіркова пара та їхні дві прекрасні доньки ніби зійшли з рекламного постеру. І цьому є просте пояснення — у сім’ї панує кохання.

Андрій Дикий та Лілія Ребрик

Коли дивишся на відому телеведучу та палкого танцюриста, здається, що вони одружилися декілька неділь тому. Однак, насправді їхня любов зародилася 10 років тому під час спільних репетицій для танцювального шоу. Більш того, все почалося саме з платонічних почуттів.

Після закінчення проекту зірки вирішили ніколи не розлучатися і офіційно стали чоловіком та дружиною, про що повідомили прямо з паркету. Зараз їхнє кохання продовжує розвиватися. Але навіть у таких здавалося б ідеальних пар стаються казуси, проблеми та конфлікти.

Лілія Ребрик з родиною
Лілія Ребрик з родиною

Сімейна ідилія зруйнована

Нещодавно на особистій сторінці Лілії Ребрик в соціальній мережі Instagram з’явилася публікація, у якій вона розповіла, як одним ранком була зруйнована приємна сімейна атмосфера. Навіть Андрію Дикому перепало ні за що.

Лілія описала у подробицях, як простий сніданок перетворився у повну катастрофу та розповіла, як саме залагоджує подібні питання.

Шанувальники дуже тепло сприйняли одкровення від знаменитості і почали ділитися власними історіями, де все пішло шкереберть. Сподіваємося, що такі випадки будуть найстрашнішими подіями у житті Лілії Ребрик, а реальні біди завжди будуть проходити повз дверей її дому.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.