Співачка Slavia публічно попрощалася з екс-чоловіком, адже знайшла йому гідну заміну: “Бувай, Дзідзьо!”

Колишня дружина Дзідзьо вразила шанувальників вчинком.

Не так давно стало відомо, що Михайло Хома (Дзідзьо) та його дружина, з якою він прожив 20 років, Ярослава Притула вирішили розлучитися. За словами співачки, вона дізналася про це з інтерв’ю, яке давав її благовірний. Зараз між колишніми обранцями відбувається холодна війна. Дзідзьо пише співачці образливі вірші, а вона прозоро натякає на нього у своїх піснях.

Дзідзьо з дружиною
Дзідзьо з дружиною

Бувай, Дзідзьо!

Зараз у співачки є велика підтримка в особі її вірних шанувальників та хейтерів Дзідзьо. Серед блогерів у Славії також є товарищі, які намагаються довести, що у цих стосунках дівчина неабияк постраждала.

Так, нещодавно на YouTube-каналі блогера Ростіка з’явився ряд відео-викриттів Ольги Цибульської та секретів зіркового подружжя. Нещодавно на особистій сторінці Славії в соціальній мережі Instagram з’явився скріншот сторінки того самого Ростіка з підписом “Бувай, Дзідзьо”.

Скріншот сторінки Ярослави Притули.

Ця публікація була присвячена виступу Ярослави. До чого тут Дзідзьо, незрозуміло. Можливо, молоді люди мали на увазі, що дівчині таки вдалося досягти успіху у творчий кар’єрі, не дивлячись на те, що артист у будь-що намагався їй завадити.

Нагадуємо, що нещодавно співачка давала інтерв’ю, у якому зізналася, що Дзідзьо не тільки не бажав, щоб вона розвивалася як артистка, але й намагався їй завадити під час кастингу за допомогою свого концертного директора. За словами Ярослави, навіть зараз Михайло робить спроби зупинити її, і постійно відговорює від творчих планів. Молода жінка запевняє, це дуже боляче і вона відчуває себе наче з обламаними крилами.

Схожі статті