“Здається, що це страшний сон” Родина хореографа Влада Ями покинула Україну і потрапила у велику халепу

Влад Яма та Лілія поділилися враженнями від неприємної події.

Відомий український хореограф Влад Яма 10 липня відзначив свій 39-й день народження. У цей день він разом з дружиною Ліліаною і 5-річним сином сів к літак і відправився в сонячну Грецію. Традиційно в родині Ями дні народження відзначаються де-небудь в теплих країнах.

Небезпечна Греція

Першими кадрами з відпустки поділилася Ліліана Яма. На знімку щасливе сімейство зображене на борту літака. Дружина хореографа не написала, куди саме вони поїхали, але пізніше сам іменинник розсекретив місце призначення, показавши навіть готель.

Влад Яма вирішив поєднати початок відпустки зі своїм днем ​​народження і відвіз сім’ю на Крит. У готель “Aldemar Royal Mare” сім’я Ями приїжджає вже втретє, адже всієї сім’ї тут дуже подобається.

Однак, під час відпочинку з ними сталася дуже неприємна історія. Шлях завів їх до небезпечної дороги, яка змусила дійсно боятися усіх членів родини. Хореографу та його сім’ї довелося їхати по дорозі, яка буквально висіла над прірвою. Зірка назвав цю поїздку страшним сном. Варто відмітити, що хоча й Влад — досвідчений та дуже акуратний водій, він не зважився їхати по цій дорозі навіть зі середньою швидкістю. Яма від сили їхав 15 кілометрів на годину.

Влад Яма та Ліліана одружені вже шість років. Пара проводить майже весь вільний час разом. Вони їздять в гори і на море, влаштовують романтичні поїздки лише вдвох, і сімейні разом з сином. На день народження Ліліани або Влада сім’я традиційно кудись відлітає, щоб насолодитися приємними емоціями і проведеним один з одним часом.

Схожі статті